Wat zijn councils of the future?

Met onze Councils Of The Future brengen we gelijkgestemden samen in kleine groepen, die minstens tweemaal per jaar gedurende twee dagen samenkomen. Onder begeleiding van een ervaren OOTF-facilitator creëer je meerwaarde voor jezelf en elkaar op een diep menselijk en professioneel niveau en verwerf je nieuwe inzichten over persoonlijke en werkgerelateerde thema’s.

Samen bekijken we ook hoe ieder zijn wereld kan innoveren vanuit de principes van verbindend leiderschap. Na elke council wordt een verslagje gemaakt over de transformaties die aan de gang zijn en de adviezen die uit de groepen naar boven komen. De belangrijkste inzichten delen we, steeds met het grootste respect voor ieders privacy, op het online platform.

Stap jij mee in onze
nieuwe council?

Momenteel zoeken we naar

Onderwijscouncil

Jonge starters council

Leadership council

Voor wie

Leadership council

€1000/tweedaagse excl. BTW

 • 6 - 8 personen
 • 1 facilitator, begeleiding,
  voorbereiding, nazorg
 • Councilcafe
 • Organisatie & verslaggeving
 • 15% korting events
 • Locatie & catering

Public sector council

€650/tweedaagse excl. BTW

 • Vanaf 10 personen
 • 1 facilitator, begeleiding,
  voorbereiding, nazorg
 • Openbare sector, themagericht
 • Organisatie & verslaggeving
 • Locatie & catering

Young potential council

€650/tweedaagse excl. BTW

 • Vanaf 6 deelnemers
 • 1 facilitator, begeleiding,
  voorbereiding, nazorg
 • Eerste job
 • Organisatie & verslaggeving
 • Locatie & catering

Wat doet een council. 

Inspireren

Haal nieuwe inzichten en ideeën uit de verhalen van collega’s, deel zelf ervaringen die je collega’s prikkelen of luister naar de unieke visie van jouw ervaren OOTF-facilitator.

Assisteren

Help elkaar je doelen te bereiken, leer nieuwe technieken en systemen ontdekken om uitdagingen concreet aan te pakken en stap samen in oefeningen en belevingen die doen groeien

Connecteren

Vind contact en aansluiting bij gelijkdenkende collega’s in een hechte groep die je perfect aanvoelt en waar je tussentijds raad kan vragen.

Wie zijn onze
facilitators?

Yannick Lierman

Yannick heeft een hart voor mensen en een oog voor de verborgen emoties en de onderstroom. Ze combineert warmte en liefde met scherpte en humor. Ze biedt ruimte voor vertraging en verstilling zodat wat aandacht vraagt in je leven nu zich kan ontvouwen.

Wouter Torfs

Na meer dan dertig jaar de CEO van Schoenen Torfs te zijn geweest en na veertig jaar investering in persoonlijke ontwikkeling, vindt Wouter zijn nieuwe missie in het begeleiden van councils. Ervaringen delen, samen groeien en écht in verbinding gaan zijn de brandstof van zijn passie.

Veerle Dobbelaere

Veerle haar passie voor de mens en zijn gedachten, gevoelens en gedrag, heeft geleid tot haar studies als professionele mental coach die van haar niet alleen een gecertifieerd coach hebben gemaakt maar ook een betere mama, vrouw, actrice; kortom: een beter mens. Ondertussen heeft ze meer dan 14 jaar ervaring, meer dan 1000 mensen gecoacht en meer dan 10.000 coachinguren op haar teller.

.

Jan Rauter

Als self-made man ruilde Jan het ondernemerschap in IT in, voor een loopbaan als organisatie- en leiderschapscoach en -mentor. In groepen ziet hij zijn taak als het verbinden van mensen en inzichten om tot betere resultaten te komen. Individueel helpt hij vooral leiders dichter bij zichzelf te komen.

.

Evelyn Debeuckelaer

Systemisch Coach voor Organisaties en Leiders in internationale settings, na een voorgaande carrière in strategisch HR management voornamelijk in multinationals. Trainer in systemisch werk en Facilitator van leiderschapsontwikkeling. Gedreven om levensenergie vrijer te laten stromen in organisaties, teams en hun leiders. Systemisch werk, oude wijsheid en rituelen vormen hierbij de basis.

.

Steven Pauwels

Steven is een gepassioneerd facilitator die het beste uit ‘zijn’ groepen haalt. Met een magische rugzak vol ervaring, inzicht en verrassingen loodst hij mensen met veel passie naar dieper inzicht en meer voldoening.

Mieke Toppets

Mieke brengt haar passies voor de persoonlijke groei van leiders, de groep als instrument voor verandering, procesgedreven werken en het bouwen van gezonde organisaties samen in haar begeleidingswerk. Humor, speelsheid en diepgang tot aan de transformatie kenmerken haar stijl.

Evelien Torfs

Evelien begeleidt mensen op hun ontdekkingstocht naar meer vrijheid om echt zichzelf te zijn.
Ze combineert reflectie en uitwisseling met stilte, beweging, muziek en natuur.
Naast OOTF facilitator, is Evelien actief als teamcoach bij Slowify en geeft ze workshops rond welzijn en persoonlijke groei.

.

James Bampfield

De mosterd van de councils komt van James. Jaren geleden kwam hij op het idee om peers samen te brengen om vanuit échte verbinding meer waarde te creëren. Voor zichzelf en elkaar. Tot op vandaag begeleidt hij groepen op zijn typische creatieve, wijze en humorvolle manier.

Greet Indesteege

Greet combineert werk als procesfacilitator voor complexe maatschappelijke vraagstukken in de publieke sector met het coachen van groepen in leiderschap en teamontwikkeling. De diepere laag opzoeken en daarbij complexiteit en confrontatie niet uit de weg gaan, is helemaal haar ding.

Goed om te weten

Voor de opstart van een allereerste council, stelt OOTF de groep samen, wijst een facilitator toe én organiseert een live kennismakingsavond. Hiervoor worden geen kosten aangerekend. Verder streeft OOTF naar een overschot per council om de werking en beweging te financieren.

Wist je dat je ons aanbod gedeeltelijk kan financieren via de kmo-portefeuille. Ook voor councils kan deze ingeschakeld worden.
Benieuwd of jouw organisatie hiervoor in aanmerking komt? Ontdek hier de voorwaarden.