OOTF op maat van jouw bedrijf

De inspirerende en verbindende aanpak van OOTF om groei en positieve transformatie te stimuleren op de werkvloer? Wij bieden verschillende concepten aan die worden afgestemd op de noden en wensen van je medewerkers en je organisatie. Van lezing of workshop tot een hele belevingsdag.

Ga voor meer veerkracht met de stay Steady-Kompasdag in jouw organisatie

In een onvoorspelbaar klimaat zijn toenemende druk, onzekerheid en zelfs angst voelbaar bij werknemers én leidinggevenden. Toch kan dit voor positieve transformatie zorgen. Op de Stay Steady Kompasdag van OOTF leren jouw teams een methodiek kennen die ervoor zorgt dat ze ook op de meest hectische momenten het hoofd boven water houden. En zowel als mens, medewerker of leidinggevende blijven groeien. Bovendien zorgt de dag voor een sterkere teamverbinding in jouw organisatie.

Download onze infofiche

“We hebben deze dag georganiseerd voor onze leidinggevenden. En het heeft hen echt nieuwe zuurstof gegeven. Je krijgt niet enkel zinvolle inzichten, ja kan er ook meteen mee aan de slag. En dat is sterk”

Laat je medewerkers groeien met een OOTF- council in je bedrijf

Collega’s staan vaak voor dezelfde professionele of persoonlijke uitdagingen, ook al werken ze op heel andere terreinen. Met de OOTF-councils brengen we hen twee keer twee dagen per jaar samen in kleine groepjes om in een open en ontspannen setting inzichten te delen, elkaar te inspireren en in een echt én hecht netwerk van collega’s te groeien. Als mens en als team

Get in touch!

Heb je interesse om een OOTF-council voor jouw bedrijf te organiseren?
Om meer te weten over onze aanpak of een offerte op jouw maat te vragen, kan je een bericht sturen naar steven@ootf.be