Wat is OOTF?

Een levend netwerk van mensen die vanuit een diepe, liefdevolle en bewuste verbinding met zichzelf, hun organisatie en de wereld om hen heen doen groeien.

  • OOTF wil eerst en vooral tegemoet komen aan de steeds grotere persoonlijke behoefte naar meer zuurstof, verdieping en verbinding.
  • Daarnaast nodigen we iedereen uit om vérder te gaan. En om samen met alle andere verbindende leiders niet enkel onszelf of onze organisaties te transformeren, maar ook de hele samenleving.
  • Alle systemen die ons dagelijks leven dragen hebben nood aan een vernieuwing die elk van ons van onderuit mee mogelijk kan maken.

Zo gaan persoonlijke én gemeenschappelijke transformatie hand in hand bij OOTF.

Bij OOTF is er geen lidmaatschap, maar kan je het charter ondertekenen of je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

4 principes van
verbindend leiderschap

Organisation Of The Future is gebaseerd op vier principes van verbindend leiderschap, samengevat in ons charter.

Wat doen we?

Elk jaar organiseren we met OOTF een aantal online en live thema-evenementen rond nieuwe manieren van samenwerken en -leven. We nodigen alle verbindende leiders en mensen met veranderkracht in hun organisatie uit voor een boeiende en interactieve ervaringsreis vol inspiratie, verwondering en écht contact.

Financiële afspraken

Organisation Of The Future is een BV met ethisch winstoogmerk. We willen een zelfvoorzienende economische speler zijn die niet afhankelijk is van subsidies, maar wel steunt op zijn netwerk van geëngageerde mensen. We hanteren volgende financiële principes:

Inkomsten worden tot nog toe gebruikt om een deel van de kost te vergoeden voor de uitbouw, het dagelijkse beheer, de communicatie en de organisatie van de OOTF-initiatieven.

Als er in de toekomst een overschot zou komen, dan wordt deze:

  • geïnvesteerd in de uitbouw van de beweging;
  • deels in een fonds gestort, dat als ondersteuner kan optreden voor maatschappelijke doelen die in lijn liggen met de missie van OOTF;
  • enkel aan aandeelhouders uitgekeerd in ruil voor gemaakte kosten, niet om extra meerwaarde op de investering te creëren.

Samen op weg naar de organisatie van de toekomst

De dagelijkse leiding van OOTF is in handen van choco. De grote lijnen worden uitgezet in een maandelijkse kernmeeting met Krist, Steven en Veerle van communicatiebureau choco, met James en Micky van Quinx en met Wouter Torfs. Onze ondersteunende aandeelhouders zijn Frans Colruyt, Bart Claes, Toon Bossuyt, Mathi Gijbels en Joost Callens. Ze zijn welkom op alle meetings en we houden hen regelmatig op de hoogte van de gang van zaken.