Event afbeelding

Leadership Lab – Cleaning up (12.09)

Wie leiderschap over leven of werk wil opnemen, maakt best af en toe even de tijd om de eigen ‘shit’ te checken. En te bekijken wat je weerhoudt om je volledige potentieel waar te maken. Dingen van vroeger of nu die je van binnenuit blokkeren en je uit balans brengen. Maar evengoed zaken die nog niet opgeklaard zijn tegenover andere mensen in je omgeving. Wat ‘hangt’ er nog tussen jou en bijvoorbeeld een collega?

Meer helderheid, focus en sterkere verbindingen

Een goeie ‘Cleaning up’ geeft je meer helderheid en focus, sterkere verbindingen en een groter gevoel van vrijheid. Op 12 september zorgen we voor eenvoudige, toepasbare methodiek om tijdig orde te scheppen in je energie, overbodige ballast los te laten en onafgewerkte zaken aan te pakken.

Welkom Jef

Voor deze sessie nodigden we Jef Colruyt als ervaringsdeskundige uit. Jef deelt zijn eigen ‘schoonmaaksystemen en technieken’ die hem zo puur en eerlijk mogelijk houden. Hij vertelt over de stevige impact ervan op zichzelf, zijn werkomgeving en teams.

Swirl

Kom je ook?

Klaar voor een wervelende middag vol inspiratie, intense beleving en sterke verbindingen? Kom dan naar onze vertrouwde locatie ‘Den Berg’ in Londerzeel.

  • Datum: donderdag 12.09
  • Locatie: Den Berg – Londerzeel
  • Duur: 14-18 uur met aansluitend netwerkdrink
  • Prijs: 235 euro excl. btw (-15% korting voor councilleden)
Spreker

Jef Colruyt was drie decennia lang CEO van winkelketen Colruyt. Ondertussen heeft hij die fakkel doorgegeven. Maar hij blijft zijn ervaringen delen om anderen te inspireren.

Swirl

Wat zijn leadership labs?

Tijdens de Leadership Labs van OOTF nodigen we een middag lang een gast uit die je vanuit eigen ervaring meeneemt in één aspect van 360°-toekomstgericht leiderschap.

Samen met andere gelijkgestemden ontdek je OOTF-inzichten en methodieken die je eenvoudig kan toepassen. Je wisselt in een open en authentieke sfeer ervaringen uit en leert van elkaar. Zodat je met hernieuwde kracht en goesting nieuwe ideeën kan toepassen in je leven en werk.

Extra info afbeelding